Gjør besøket ditt i Oslo mer spennende 

Det å dra på helgetur sammen med kjæresten sin eller en du dater, er ofte oppskriften på romantikk. Så hvorfor ikke benytte sjansen til å prøve noe nytt og spennende? Det å være borte hjemmefra er noe som kan gjøre oss litt mer åpne for å prøve noe nytt, så det å dra på tur sammen kan være den siste lille tingen som gjør at man kanskje prøver noen av de tingene sammen som begge har hatt lyst til, men man bare ikke har initiativ sammen.  

Det å prøve noe nytt i sexlivet sitt er noe mange ser på som en stor ting. Men hva hvis man i stedet for så på det på en litt annen måte? Det å gjøre noe nytt og spennende i sexlivet sitt burde nemlig kanskje heller være en del av hverdagen, i stedet for noe føler er et stort og litt skummelt skritt. Men når man er på tur sammen, kan det være litt enklere, så her kommer noen tips til hvordan man kan gå frem for å få den beste opplevelsen. 

Tips til bedre sex 

  • Bruk leketøy. Dette er en helt fantastisk måte å finne ut mer om partneren sin og hva som føles bra. Det er mange som kanskje føler at dette er noe som kan true den forbindelsen dere har sammen, men dette er absolutt ikke noe som trenger å være sant. Dere er ikke i konkurranse mot leketøyet – det er bare en ny lagkamerat! Nysgjerrig? Les mer
  • Del fantasiene deres med hverandre. Mange nordmenn er litt for konservative når det kommer til å snakke om sex, og det er ikke noe som er bra for noen. Det å dele mer med partneren sin i forhold til hva man tenner på er en utrolig god måte å komme nærmere hverandre på. 
  • Snakk åpent om hva dere ikke liker. Dette er like viktig som å snakke om hva dere liker!