Slik finner du de beste yogaklærne i Oslo 

Det å drive med yoga er mye mer enn bare den fysiske praksisen. Det har du sikkert hørt mange ganger før, og ofte snakker man om den mentale og spirituelle delen av yoga når man sier dette, men her mener vi noe helt annet – det å drive med yoga er nemlig noe som for mange blir til en livsstil! Og her er utstyr noe av det som får lov til å ta mye fokus, selv om ting som kosthold og andre ting også er tungt representert når vi snakker om dette. 

Det å ha riktig utstyr når man skal drive med yoga er alfa og omega, og det som ligger på toppen av lista er selvsagt yogaklær. Yogaklær er nemlig noe av det som virkelig kan få oss til å føle oss bra når vi gjør yoga. For ikke bare er de riktige klærne med på å gjøre det både enklere å bevege seg, og er mer behagelig å ha på seg, det er også en måte vi uttrykker identiteten vår på. Valget vårt av yogaklær er derfor ikke noe som bare har med praktiske hensyn å gjøre, men er også en viktig del av det å føle seg som en yogi eller yogini. 

Tips for å finne de beste klærne 

  • Finn ut av hvilke typer klær du liker: skal det være løse og ledige, eller mer tettsittende? Velg det du synes føles best når du beveger deg. 
  • Tenk på hvilken type yoga du gjør. Det du bruker til ashtanga og hatha er mest sannsynlig ikke det samme. 
  • Snakk med andre for å finne ut av hvilke merker som er de beste. Det er masse bra nettsider som skriver og yoga og yogaklær også. Skaff deg kunnskap før du bestemmer deg. Det er masse butikker i Oslo som har et stort utvalg av merker.