Velg bærekraftig, velg brukte bildeler 

Når det kommer til det å velge brukte bildeler er det ikke bare prisen som gjør det til et godt alternativ. Faktisk handler det også om faktorer som bærekraft, noe det bare blir viktigere og viktigere at vi tenker på, i takt med at det blir mer og mer tydelige at klimaendringene vi ser eskalerer. Derfor teller alle små ting vi kan gjøre, og det å kjøpe brukte bildeler i stedet for nye bildeler, er en av de tingene som det er enkelt å gjøre, og i tillegg er det billigere. 

Det er mange som tenker at det å finne brukte bildeler er noe som er vanskelig eller tar mye tid, men med sider som for eksempel https://www.autopart24.no/, er det faktisk skikkelig enkelt å søke etter brukte bildeler helt selv, så lenge man vet hva man ser etter. Det er mange som benytter seg av denne muligheten – både fordi det er billigere og fordi man kanskje har en eldre bil man ikke kan få nye bildeler til fordi de ikke er i produksjon lenger, men det er flere gode grunner til det. 

Velg miljøvennlig 

Det å velge miljøvennlig handler om alle de små valgene man tar hver dag, og det handler om alle de store valgene man tar, men man tenker ikke på at en måte å velge bildeler på kan være bra for miljøet sammenlignet med en annen. Men sånn er det faktisk, og det å sette fokus på det kan gjøre at flere velger det, noe som er grunnen til at vi gjør det her. 

Kunnskap er makt og alle de små valgene vi tar teller mot en positiv fremtid. Så tenk på det neste gang du trenger noe til en reparasjon på bilen din, sånn at du kan ta det mest miljøvennlige valget og bruke mindre ressurser.