Hvorfor skal du velge en kontinentalseng?

Er du på jakt etter en ny seng? Så er det kanskje en kontinentalseng du skal velge. Her kan du lese mer om hvorfor du skal velge en kontinentalseng.

Hva er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er en utrolig populær sengetype, og det er det en god grunn til. Det som gjør at en kontinentalseng er annerledes enn mange andre sengetyper, er fordi det er en sang som består av hele tre lag, som sørger for å gi den ultimate komfort.

Det er en madrass som danner basen for sengen, en madras i midten og en overmadras. Her har man mulighet for å tilpasse alle de tre lagene så man får den beste mulige komfort. Det er mange forskjellige materialer man kan velge mellom, som lateks og memory foam, for å få den beste opplevelsen.

Hvis du skal kjøpe en ny kontinentalseng, ser det en god ide å finne ut av hvilken hardhet på sengen du skal velge. Det har nemlig mye å si for hvor komfortabel sengen blir -spesielt i lengden. Det er lurt å ta utgangspunkt i vekten sin når man skal velge riktig hardhet. Det er som regel sånn at jo tyngre man er, jo hardere madrass skal man velge, og det er rett og slett for å få best mulig støtte. Når man prøver en seng, så er det veldig lett å velge litt for myk madras, fordi det er det som føles behagelig der og da. Det er dog ikke nødvendigvis det som føles best i lengden.