Gjør dette når du besøker Oslo 

Som Norges hovedstad, mottar Oslo hvert år mange turister både lokalt fra Norge og fra utlandet. Etter av pandemien har lukket landet, har det ikke vært like mange besøkende til Oslo, verken fra Norge eller utlandet fordi det har vært mye smitte der, i tillegg til at Norge har hatt ekstremt strenge regler for innreise. Men nå er det igjen tid til å si velkommen til turister i Oslo, så hva skal man egentlig gjøre når man besøker den norske hovedstaden? Her får du noen tips! 

Det er nok mange som har lest nyheter om at det har vært mye smitt i Oslo og derfor kanskje ikke reist dit, men det er ikke noen som helst tvil om at det er mange som har savnet Oslo masse mens det ikke har vært anbefalt å dra dit. For Oslo tilbyr noe unikt man ikke kan få andre steder i Norge – nemlig en smak av storbyen. 

Utnytt tiden i Oslo godt 

Det er mange måter man kan optimere tiden sin i Oslo på, og en av dem er å se på hvordan man kan planlegge sånn at man rekker alt uten å stresse. Som for eksempel å ta frokosten på et bakeri på Paleet ved det kongelige slottet, som man kan nyte mens man vadrer i hagen der, eller man prøver den nye bolle-butikken mens man er nede ved operaen.  

Det er også en god idé å se på hvilke museer som har gratis inngang på hvilke dager, for kanskje det er mulig å få et gratis besøk på agendaen mens man likevel er i byen. Oslo byr også på mange fantastiske kulinariske og kulturelle opplevelser, som man kan kose seg med. Og utelivet er absolutt verdt å sjekke ut hvis det er noe som frister.