Disse blomstene kan du dekorere med

Noen ganger kan en blomsterbukett eller en grønnplante virkelig løfte et rom. Velg selv om du ønsker enkle grønne planter, store og overdådige buketter eller enkelt blomster. Uansett preferanse anbefaler vi alle å dekorere med blomster denne våren. La sola slippe inn i rommet og virkelig gi blomstene et vakkert spill.

Viola

Et sikkert vårtegn er den vakre, lilla violaen. Dersom du er en av dem som virkelig lengter etter sommer og lysere tider er dette den perfekte blomsten for deg. Dekorer den sammen med påskeliljer og vips så har du den perfekte kombinasjon til påske. Er du en av dem som elsker morgenkaffe på terrassen og ønsker en fin liten dekorasjon der ute også – frykt ikke. Viola tåler nemlig noen få kuldegrader, så dersom det ikke er for kalt vil den fint overleve ute.

Ranunkler

Ranunkler er en nydelig og petit blomst som faller godt i smak hos de aller fleste nordmenn. Blomsten finnes i flere farger, og kler seg best i februar til april. Derfor er det bare å nyte at sesongen er her og finne seg en bukett som kan stå sentralt på bordet i stua. Du kan velge gule ranunkler og tilsette gåsunger slik at du får en vakker påskebukett. La buketten gi nytt liv og lys i stua, på kjøkkenet eller i gangen.

Orkidé

Denne vakre blomsten er en folkefavoritt i norske hjem. Orkidéen er et symbol på kjærlighet og skjønnhet og passer perfekt i de aller fleste hjem. Du kan finne utallige varianter og størrelser, så her finner du nok noe passer ditt ønske. Dersom du ønsker å være litt utradisjonell kan du gi orkidéen et nytt liv ved å sette den i en vase og ikke i en potte. Dette gir blomsten en helt ny måte å spille på. Velg en hvit orkidé og kombiner den med gule liljer, så har du en perfekt påskebukett.

Her fikk du tre tips til blomster du kan pynte hjemme med. Uansett om du velger en av disse tre, noe helt annet, grønne planter eller en kunstig variant håper vi du fikk litt inspirasjon til å pynte hjemmet denne våren.