Den perfekte gjesteseng

I ny og ned får vi besøk av gjester som gjerne vil overnatte, og det er forståelig at det ikke alltid er ønskelig å plassere dem i ens egen eller barnas seng. Gjesteseng er det åpenbare og mest optimale valget. Enten du har gjesterom eller sovesofa i kjelleren eller stua, er det et godt valg å investere i en gjesteseng, dersom det er plass.

Med en gjesteseng kan du alltid tilby venner som ikke vil dra hjem, en tante på besøk eller en barnevakt et godt sted å sove. I denne artikkelen skal vi anbefale deg noen gjestesenger, i håp om at valget du skal ta skal bli litt enklere. Enten du ønsker deg sovesofa, daybed eller en helt vanlig send, skal du få en guide her som kan hjelpe deg på veien.

Atlas Wood I Rammemadrass

Denne sengen er en rammemadrass med pocket-fjæring, slik at du kan tilby din gjest en komfortabel natts søvn når de er på besøk. Takket være fjæringen får du maksimalt utbytte av individuell støtte for alle deler av kroppen. Med en overmadrass på vil du skjerme sengen mot slitasje og du kan enkelt vaske trekket ved behov. Perfekt for deg som har et gjesterom og som ønsker å tilby gjestene en god natts søvn.

Senses Lux I Rammemadrass

Seses Lux tilbyr en treramme av kvalitetsfuru fra Sverige, med en 14 centimeter tykk ramme. Denne rammemadrassen har dobbelt fjæring, samt polstring av ventilerende og temperaturregulerende skum slik at overnattingsgjesten virkelig får en luftig følelse gjennom hele natten. Denne sengen er også en rammemadrass og vil derfor passe perfekt inn i et hjem med et ledig gjesterom. Sengen kan også dresses opp pen og ligne en sjeselong.

Carmel I Daybed

Denne dagsengen er perfekt for deg som verdsetter design og kvalitet. Med en stilren form og flott linstoff er denne sengen perfekt i et hjem som trenger det lille ekstra. Med en sylinderformet pute, gir den virkelig inntrykk av et luksuriøst møbel. Sengen kan lett få dekkes til med et laken slik at gjestene dine kan sove godt.