Den perfekte gaven: opplevelser i Oslo

Noe av det hyggeligste du kan gi til en annen er jo en opplevelse eller en aktivitet dere skal gjøre sammen. På den måten får dere en hyggelig dag eller kveld sammen, dere skaper minner sammen og det er en unik gave for den som mottar den. Vi har funnet frem noen supre gaver som du kan gi til en du er glad i slik at de får en skikkelig flott dag.

Det å finne den perfekte aktiviteten er kanskje ikke alltid like lett, men vi håper at vi har klart å finne frem noen gode alternativer som kan gjøre dagen dere skal feire litt ekstra hyggelig og spesiell sammen. La oss ta en titt.

Våre forslag

  • Latter Oslo: På Latter i Oslo kan du se hysteriske komishow presentert av Norges største og beste komikere. Om sommeren kan dere teste ut showene på utescenen og nyte en kald drink på sommerkvelden. Begynn kvelden med å spise i den flotte restauranten og avslutt kvelden med en av Oslos beste drinker i baren.
  • Privat sjokoladesmaking: Å dra på en to- eller tretimers sjokoladesmaking kan gi dere en fantastisk dag. Her kan dere lære mer om de forskjellige sjokoladetypene, teste gode kvalitetssjokolader og smake rå kakaobønner. Ikke en gave som alle andre opplevelsesgaver, men absolutt en flott gave!
  • Middagscruise på Oslofjorden: Nyt 2,5 timer på et fjorcruise der dere får oppleve en nydelig 3-rettersmiddag laget av lokale råvarer. Nyt en velkomstdrink på soldekket med panoramautsikt over Oslos skyline. Dette er en kveld dere sent vil glemme og vi lover dere at dette kan bli en flott kveld sammen.
  • Food tour Oslo: Nå har du faktisk muligheten til å reise på en firetimers kulinarisk reise gjennom Oslo. Her får en guidet tur gjennom Oslo sentrum der du får spist både det ene og det andre.